MİNİK İTFAİYECİLERİMİZ GÖREV BAŞINDA

İtfaiyecilik mesleği, toplumun güvenliğini sağlamak ve yangın gibi acil durumlara müdahale etmek için çalışan bir meslektir. İtfaiyeciler, yangınları söndürmek, kurtarma operasyonları düzenlemek, trafik kazalarında yardımcı olmak ve diğer acil durumları yönetmek gibi çeşitli görevleri yerine getirirler. Gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikte öğrencilerimiz acil durumlarla nasıl başa çıkacaklarını öğrenme fırsatı buldurlar.İtfaiye ziyareti öğrencilere güvenlik bilinci, meslek farkındalığı, kahramanlık ve toplum hizmeti değeri, pratik beceriler, iletişim ve işbirliği yetenekleri, motivasyon ve ilham gibi birçok önemli kazanım sundu. Bu deneyim, öğrencilerimizin kişisel ve akademik gelişimlerine katkı sağlamasının yanında ve toplumlarına daha bilinçli ve sorumlu bireyler olarak katkıda bulunmalarına yardımcı olmuştur.

06.03.2024 46

06-03-202406-03-202406-03-202406-03-2024