ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ İFTAR SOFRASINDA

Okulumuz anasınıfında gerçekleştirilen iftar etkinliği ile, öğrencilerimiz arasında dayanışma ve birlik duyguları pekişirken ortak bir etkinlikte bulunmak, çocukların birbirleriyle daha yakın ilişkiler kurmalarını sağlamaktadır. İftar sofraları, çocuklara paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemini öğretir. Öğrenciler, birbirleriyle yemekleri paylaşarak ve birlikte iftar yaparak dayanışma içinde olduklarını hissederler. İftar etkinliği, açlık ve susuzluk gibi deneyimlerin paylaşılması yoluyla empati ve anlayışı geliştirir. Bu, çocukların birbirlerini daha iyi anlamalarına ve birbirlerine destek olmalarına yardımcı olur. İftar etkinliği, çocuklara dinî ve manevi değerlerin önemini hatırlatır. Bu etkinlikle, çocukların ruhsal gelişimine katkı sağlanması ve onların daha bilinçli bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olunması amaçlanmıştır.

29.03.2024 31

29-03-202429-03-202429-03-2024